منابع کارشناسی ارشد روانشناسی کودکان استثنایی

منابع کنکور ارشد رشته روانشناسی کودکان استثنایی، معرفی این رشته و معرفی کتاب های مطالعاتی جهت آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی کودکان استثنایی در این صفحه از سایت تحصیلات تکمیلی به تفکیک دروس و مواد امتحانی با ذکر ضرایب، تعداد سوالات و دروس مهم روانشناسی کودکان استثنایی به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته است.

کتاب مرتبط: کتاب انگیزش و هیجان مارشال ریو

در این صفحه به طور کامل به معرفی بهترین منابع ارشد روانشناسی کودکان استثنایی از دیدگاه رتبه‌های برتر پرداخته شده است تا مخاطبان بتوانند با خرید منابع ارشد روانشناسی کودکان استثنایی و مطالعه‌ی صحیح آن، به نتیجه‌ی مطلوب دست پیدا کنند.

بهترین منابع کنکور ارشد روانشناسی کودکان استثنایی 1403

با توجه به دروس دارای ضریب در گرایش روانشناسی کودکان استثنایی به معرفی بهترین منابع و کتب مطالعاتی و آزمونی در این رشته می‌پردازیم. کتاب‌ها و منابع معرفی شده بنا به ضرورت نیاز داوطلبان دارای درسنامه، شرح درس، نکته و نمونه سوالات ارشد روانشناسی کودکان استثنایی است.

معرفی رشته روانشناسی کودکان استثنایی

روانشناسی کودکان استثنایی، با هدف بهبود و آموزش به کودکان کم‌توان و دارای محدودیت‌های ذهنی و جسمی، می‌کوشد تا به هدف غایی و نهایی این شاخه از علم روانشناسی که بهزیستی کودکان استثنایی است جامه‌ی تحقق بپوشاند. آنچه توجه دانشجویان و مخاطبان این حوزه را به خود جلب کرده است این است که با تربیت و آموزش کودکان استثنایی می‌توان جامعه را از ظرفیت‌های وجودی و استعدادهایشان بهره‌مند ساخت. از این رو دانش‌آموختگان گرایش روانشناسی کودکان استثنایی با شکیبایی و علاقه‌مندی به آموزش کودکان استثنایی، اهتمام می‌ورزند. شایان توجه است که این متخصصین گام بزرگی در جهت بهبود سلامت روانی جامعه برمی‌دارند.

رشته‌های مجاز برای ارشد روانشناسی کودکان استثنایی

یکی از مهمترین سوالاتی که ذهن مخاطبان و داوطلبان کنکور ارشد را برای ادامه‌ی تحصیل در گرایش روانشناسی کودکان استثنایی مشغول کرده است؛ رشته‌های مجاز برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد در این کد رشته است.

با توجه به دفترچه ارائه شده از سوی سازمان سنجش رشته‌های مجاز برای ارشد روانشناسی کودکان استثنایی، کلیه رشته‌های روانشناسی می‌باشد.

پس از بدست آوردن اطلاعات کلی درباره‌ی ماهیت این رشته، گام بعدی برای داوطلبان کارشناسی ارشد روانشناسی کودکان استثنایی ، آگاهی از دروس آزمونی، ضرایب، تعداد سوالات و لیست بهترین منابع مطالعاتی می‌باشد، که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

دروس کارشناسی ارشد روانشناسی کودکان استثنایی

دروس کنکور ارشد روانشناسی کودکان استثنایی دارای ضریب در این گرایش، شامل 8 ماده‌ی امتحانی می‌باشد که توجه و تمرکز داوطلبان این گرایش باید معطوف به دروس زیر باشد.

  1. متون روانشناسی (به زبان انگلیسی)
  2. آمار و روش تحقیق
  3. روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی
  4. روانشناسی رشد
  5. روانشناسی عمومی
  6. روانسنجی
  7. روانشناسی تربیتی
  8. آموزش و پرورش کودکان استثنایی

ضرایب و تعداد سوالات دروس ارشد روانشناسی کودکان استثنایی

با توجه به تعدد منابع و دروس مختلف آزمونی در این رشته گرایش، داوطلبان همواره با کمبود وقت و گستردگی مطالب و مواد امتحانی روبه‌رو هستند لذا توجه به ضرایب منابع ارشد روانشناسی کودکان استثنایی ، علاوه بر آشکار نمودن میزان اهمیت و تاثیرگذاری آن درس در کنکور ارشد، به اولویت‌بندی مطالعاتی داوطلبان نیز کمک شایانی خواهد کرد.

طبق آخرین آزمون برگزار شده در سال 1402 در دفترچه‌ی رشته‌ی روانشناسی در کنکور کارشناسی ارشد، به طور کلی، 310 سوال وجود دارد که با توجه به دروس دارای ضریب در گرایش روانشناسی کودکان استثنایی ، تعداد سوالات برای داوطلبان این گرایش، در مجموع 165 تست است و زمان پاسخ‌گویی به سوالات 165 دقیقه می‌باشد. ضرایب و تعداد سوالات هر درس در کنکور ارشد روانشناسی کودکان استثنایی در جدول زیر آورده شده است.

دروس امتحانی ضریب تعداد سوال
متون روانشناسی (به زبان انگلیسی) 2 30
آمار و روش تحقیق 2 20
روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی 3 20
روانشناسی رشد 2 20
روانشناسی عمومی 2 15
روانسنجی 2 20
روانشناسی تربیتی 2 20
آموزش و پرورش کودکان استثنایی 3 20

دروس مهم روانشناسی کودکان استثنایی

دروس مهم روانشناسی کودکان استثنایی از مجموع 8 ماده‌ی امتحانی ذکر شده در بالا، شامل آموزش و پرورش کودکان استثنایی، روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی، روانشناسی رشد، روانشناسی تربیتی و زبان تخصصی است. این مواد آزمونی جز دروس تاثیرگذار این گرایش در کنکور ارشد روانشناسی کودکان استثنایی است.

تعداد داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 1402

تعداد کل داوطلبانی که امسال در کنکور کارشناسی ارشد 1402 ثبت نام کرده اند، طبق آمار اعلام شده، بیش از 470 هزار نفر است.

تعداد دقیق شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد به تفکیک رشته پس از برگزاری آزمون مشخص خواهد شد.